Fysioterapiapalvelut ja klassinen hieronta ammattitaidolla Enonkoskella

Varaa aikasi!

Fysio Tervaranta Tarja Pirisen palveluihin kuuluvat fysioterapeuttiset palvelut sekä klassinen hieronta Enonkoskella. Niin pienet kuin isommatkin fyysiset vaivat helpottavat fysioterapialla ja fysikaalisilla hoidoilla. Hyvän olon saavuttamiseksi tarjoamme ihmisläheistä palvelua ja monipuolisia, asiantuntevia hoitoja, joiden suunnittelussa otetaan huomioon sinun henkilökohtaiset tarpeesi.


Muistathan perua varaamasi hoitoajan, jos et pääsekään paikalle. Hoitoihin ja ohjaukseen voi saapua ilman lääkärin lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä. Hoidot onnistuvat joko meidän omissa tiloissa Enonkoskella tai asiakkaan kotona. Kysy aikaa varatessa lisää kotikäynneistä!

Yksilöllistä ja ihmisläheistä palvelua

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapeuttista tutkimusta, ohjausta ja neuvontaa. Ohjeistamme yksilöllisesti terapeuttista harjoittelua, kuten aktiivisia ja passiivisia liikkuvuusharjoituksia, tasapaino- ja kehonhallintaharjoituksia sekä kuntosaliohjelmia Enonkosken liikuntatalon kuntosalilla. Lisäksi teemme faskiakäsittelyjä (myös instrumenteilla), fysikaalisia hoitoja, lämpöhoitoja, sähkö- ja parafiinisia hoitoja sekä vyöhyketerapiaa eli jalkaterien heijastepisteiden käsittelyä. Tarjoamme lisäksi faskiamethod-ryhmäliikuntatunteja.


Tarjontaamme kuuluvat myös terveydenhuollossa tehtyyn kuntoutussuunnitelmaan perustuvaa Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito tai sen parantaminen. Kuntoutuksen aluksi sovimme yhteiset tavoitteet kuntoutujan, hänen läheistensä ja fysioterapeutin kesken hyvien tulosten varmistamiseksi.

Myymme liikkeessämme pienapuvälineitä ja lääkinnällisiä hoitosukkia. Sukkien hankinnan avuksi mittaamme alaraajasi paikan päällä.

Lahjakortit

Hemmottele ystävää tai läheistä lahjakortilla!


Hoidot ja hieronta rentouttavat lepohetkeä tarvitsevaa kehoa ja tuovat hyvän olon pitkäksi aikaa. Lahjakortin voit ostaa joko tiettyyn hoitoon, hierontaan tai sovitulle summalle, jonka lahjakortin vastaanottaja voi käyttää haluamallaan tavalla. Lahjakortti on erinomainen lahja kelle tahansa! Kysy lisää lahjakorteista vierailemalla liikkeessämme, soittamalla meille tai yhteydenottolomakkeella.

Klassinen hieronta rentoutukseen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn

Palveluihin kuuluu klassinen hieronta. Se rentouttaa mukavasti ja auttaa esimerkiksi niska- ja hartiakipuihin; hieronnan avulla toimistotyöläisenkin niska-hartiaseutu pysyy kunnossa. Klassinen hieronta piristää sekä kehoa että mieltä. Kysy lisää hieronnasta soittamalla tai piipahtamalla liikkeessäni Enonkoskella!

Yhteystiedot