Hieronta ja fysikaaliset hoidot Enonkoskella

Moni kärsii pienistä fyysisistä vaivoista, joita voidaan helpottaa fysioterapialla tai hieronnalla. Päänsärky, lihasjumit ja turvotukset häviävät oikeanlaisella hoidolla. Fysio Tervaranta Tarja Pirinen hieroo ja hoitaa 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Fysikaaliset hoidot vankalla ammattitaidolla

Meiltä saat yksilölliset fysioterapeuttiset hoidot, jotka tehdään aina asiakkaiden lähtökohdat ja tarpeet huomioiden. Aktivoiva fysioterapia auttaa erilaisissa tuki- ja liikuntaelinongelmissa. Järjestämme myös ryhmätunteja esimerkiksi työ- tai harrastusryhmille.

Hieronta ennaltaehkäisee vaivoja

Ammattilaisen tekemä hieronta toimii sekä lihasvaivoja ehkäisten, että jo kipua aiheuttavia jännityksiä ja jumeja laukaisten. Säännöllisellä hieronnalla toimistotyöläinenkin pitää niska-hartiaseudun kunnossa. Muistathan, että meiltä saat myös lahjakortteja hierontaan!

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Parhaiten saat Tarjan kiinni puhelimitse numerosta 050 306 6620. Hoidon aikana vastaaminen on mahdotonta, joten voit jättää myös viestin, tai lähettää tekstiviestin. Muistathan perua varaamasi hoitoajan, jos et pääsekään paikalle. Lämpimästi tervetuloa!

Kerro meistä kavereillesi